Skip to main content

DIENSTEN

BETROKKEN ACCOUNTANTS & ADVISEURS

Vanuit een financieel oogpunt zullen we de volledige situatie van jouw onderneming in kaart brengen, zodat je de juiste keuzes kunt maken. Hierbij passen diverse diensten, waarmee we je kunnen ondersteunen.

Aangezien we je willen ontzorgen waar jij dat nodig hebt, kijken we welke dienst(en) van toepassing zijn voor jouw specifieke situatie.

Bekijk hieronder een overzicht van de mogelijke diensten die wij jou kunnen bieden.


ALLE DIENSTEN

ONDERNEMERS- EN BEDRIJFSADVIES

Als ondernemer moet je dagelijks beslissingen maken voor de continuïteit van je bedrijf. Zou het niet fijn zijn als deze beslissingen kunnen worden gemaakt op zowel gevoel als bedrijfsresultaten?

ACCOUNTANCY

Accountancy is de basis waaruit wij opereren. Door onze manier van werken en onze oprechte interesse in jouw onderneming en situatie kunnen wij meer bieden.

REALTIME FINANCIEEL INZICHT

Voor een ondernemer is het belangrijk dat hij weet hoe de zaken ervoor staan. Als ondernemers weten wij als geen ander dat realtime en online stuurinformatie doorslaggevend kan zijn voor je bedrijfsvoering.

FISCAAL EN JURIDISCH ADVIES

Niemand wil te veel belasting betalen. Wij zorgen ervoor dat dit dan ook niet gebeurt. De fiscale en juridische kant van het ondernemerschap zijn voor ons dagelijkse kost.

SALARIS EN PERSONEEL

Voor een betrouwbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk overzicht van de salaris- en personeelsadministratie zijn wij jouw ideale sparringpartner.

BTW-ADVIES

De btw-aangifte is niet vanzelfsprekend en vereist de nodige vakinhoudelijke kennis. Wij helpen jou graag met adviezen in begrijpelijke taal.

FINANCIËLE EN ESTATE PLANNING

Aangezien wij écht samenwerken kijken wij verder dan de geldzaken van jouw onderneming. Ook jouw privésituatie is van wezenlijk belang. Daarom bieden wij financiële- en estateplanning.

BEDRIJFSOPVOLGING

Als eigenaar van een familiebedrijf krijg je er vroeg of laat mee te maken. Wanneer is de tijd rijp om over te dragen? Wie staat er klaar om jou op te volgen en is dat wel de meest geschikte persoon?

"Doelen bereiken door vertrouwen in elkaar"